A szilveszter az egyik olyan nap az évben, amikor mindenféle megjegyzés nélkül hozhatod a legfeltűnőbb formádat, sőt. Az alkalom kifejezetten megköveteli magának a látványos ragyogást, többek között a szépen csillogó körmöket is. Erre mutatunk most néhány példát, amit házilag is elkészíthetsz.

Csillogás minden mennyiségben

Ha szeretsz te magad bíbelődni a körmeid művészi kifestésével, akkor próbáld ki a következő tippeket. Tulajdonképpen a végeredménynek csak a fantáziád szabhat határokat.

A sötét alapszínre ragasztott strasszok felapplikálása nagyon egyszerű, csak egy pálcikára lesz szükséged hozzá, mellyel beigazíthatod a csillogó körömdekorációkat a kívánt helyre. Az ombre manikűr az idei év nagy slágere volt, ezzel tehát méltón búcsúztathatod az óévet. Használj hozzá háromszínű, csillámos körömlakkot! Itt elolvashatod, hogyan is tudod elkészíteni.

Ha viszont inkább a klasszikus megoldások híve vagy, akkor alapozd le a körmeidet valamilyen színnel – például az ünnephez stílusosan passzoló arannyal -, majd az egészet fesd át egy átlátszó, de csillámport tartalmazó fedőlakkal. Ha ezt túl soknak ítéled, akkor úgy is csinálhatod, hogy mindkét kezeden csak egy-egy körmöt festesz csillogóra, a többit pedig meghagyod matt árnyalatban.

Fotók: carolyntay.blogspot.com; themondaymanicure.wordpress.com; bloominbeautyblog.com.

  • Megosztás:
hirdetés