A tavasz virágillatú frissessége és romantikája általában leheletfinom, pasztelles tónusokat vonz be a sminkdivatba, idén azonban a szokásosnál is több figyelmet kapnak a friss, púderrózsaszín és pink árnyalatok. Bár a Bobbi Brown Cosmetics is hasonló vonalon indult el, valószínűleg hamar átlátta, hogy túl sok lesz idén a babarózsaszínből, így inkább egy hiánypótló sminkkészletben gondolkodott. A pink és fukszia helyett a lila tearózsákat vette alapul, melyek éppúgy visszaadják a tavasz ábrándos, szerelmes, üde hangulatát, ám valamivel árnyaltabbak, mint a bugyirózsaszín társaik.

Bobbi Brown finom, ragyogó sminket alkotott a Lilac Rose névre keresztelt tavaszi sminkkollekciójából. A műveletet hidratáló arckrémmel és szemkörnyékápoló krémmel kezdte, majd bézs korrektorral világosabbá, frissebbé varázsolta a szem alatti részt. Az arcszínt szintén bézs árnyalatú alapozóval tette egyenletessé, azután a puha homok tónusú Sheer Finish púdert vitte fel ecsettel.

Az arccsontot pasztell pink pirosítóval emelte ki, a hamvas, üde, kipirult hatást pedig a krémes állagú Lilac Rose Shimmer Brick selyemfényű rózsaárnyalataival fokozta. A szemöldök divatos vastagságát sötétbarna szemöldökporral tette markánsabbá, a szemhéjakat pedig metálfényű pink-liliom szemhéjpúderrel árnyékolta. A szempillák tövében feketecsokoládé-port dolgozott el lapos ecsettel, majd a felső szempillák mentén kávébarna tust használt. A pillákat fekete szempillaspirállal, az ajkakat pink-liliom szájfénnyel hangsúlyozta.

A Lilac Rose sminkkollekció termékei

1. Lilac Rose Eye Palette: az egyik színpaletta natúr, homok, bézs és púderrózsaszín árnyalatokat tartalmaz, a másik változatban pedig fekete csokoládé, eszpresszó, valamint metálfényű lila és pink-liliom tónusok kaptak helyet. 2. Pastel Pink Blush: finom, rózsás arcpír. 3. Sparkle Eye Shadow: leheletfinom, csillogó szemárnyékoló tejszínes lila árnyalatban, áttetsző, gyöngyházfényű bázissal keverve.

4. Lilac Rose Shimmer Brick: a púderrózsaszín, aranyrózsaszín és jeges pink gyöngyházfényű pigmentjeivel selymes ragyogást kölcsönöz az orcáknak. 5. Roza Nail Polish: a rózsaszínes beütésű bézs körömlakk a tavaszi natúr trendekhez igazodik. 6. Lilac Rose Lip Gloss: a szájfény lila rózsa és pink-liliom tónusokban kapható.

  • Megosztás:
hirdetés