Sokáig alapozópárti voltam, de hozzánk is betört a bb-krém-láz, így aztán gondoltam, nem állok ellen, többet is teszteltem. Kapóra jött egy sajtócsomag, melyben a SKIN79 terméke is helyet kapott, és a [VIP GOLD] Super Plus BB Cream névre hallgat.

Az első bb-krémmel nem volt jó tapasztalatom, a Garnier terméke kicsapta a bőrömet, így aztán volt bennem egy kis szkepticizmus, hogy beválik-e. A leírás szerint: három funkciós BB-krém. Az Adonozin és Arbutin összetevők hatékony fehérítő és ránctalanító tulajdonsága élénkebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt. Egyszerre védi a napfénynek kitett bőrt az UV-A és UV-B sugarak ellen. Az arany- és kaviárkivonat bőséges tápanyagot biztosít a bőrnek, intenzíven ápolja, ragyogóan egészségessé teszi.

Az arany és a kaviár most amúgy is sláger, nem véletlenül, mindkettő segíti a bőrt az optimális hidratáltság elérésében.

Bb-krém használatban

A krém kellemes állagú, jól kenhető, színe kicsit tompa, szürkés, amit érdekesnek találok, az illata diszkrét, viszont egy picit mű. A bőrre kenve nagyon könnyen és nagyon jól eloszlik, könnyű szétkenni. Gyorsan eggyé válik a bőrrel, viszont sokkal természetesebb látványt nyújt, mint egy alapozó. A fedőhatást közepesnek mondanám, akinek problémás a bőre, biztos, hogy több rétegben kell, hogy felvigye.

A hidratáló hatást olyan fokig nem éreztem, a bőröm nem száradt ki, de nem is változtatott a minőségén. Könnyen lemosható, és állandó használat mellett sem okozott semmilyen problémát a bőrömnek.

A SKIN79 bb-krém 5470 forintba kerül, ami nem mondható olcsónak, viszont kevés kell belőle, így két hónapig bőven elég napi használattal is.

  • Megosztás:
hirdetés