Az őszi divatbemutatók kifutóit ellepték a rövid hajú modellek, ami egyet jelent: a mesterfodrászok már lefektették a jövő évi frizuratrend alapköveit.

Feltűnően megsokasodtak a kifutókon a rövid hajú modellek, ez pedig új hajtrendet sejtet. Az új szezon kollekcióinak bemutatásakor ugyanis a mesterfodrászok is brillírozhatnak, és megoszthatják elképzeléseiket a nagyközönséggel. Mivel az utóbbi időben egyre több modell döntött a rövid haj mellett, mi arra következtetünk, hogy őszre új trendhullámot korbácsol ez a nagy hajvágási mánia.

A kifutókat elnézve az is kikristályosodik, hogy mely fazonok lesznek a legmenőbbek: a hatvanas és a nyolcvanas-kilencvenes évek kedvencei egyaránt visszaköszönnek a mai frizuradivatban, és őszre még nagyobb retrómániát jósolnak a szakértők.

Sinead O’Connor énekesnő a nyolcvanas években tette népszerűvé a borotvált hajat, és ez a katonás stílus most újra hódít. Mia Farrow legendás pixie frizurája szintén megihlette a fodrászokat, akik úgy vélik, ősszel még nagyobb népszerűségnek örvend majd ez a frizura. Lesd el a modellek kedvenc rövid fazonjait!

  • Megosztás:
hirdetés