Húsz felett szembesül az ember azzal, hogy a hajszolt életmód látható tünetei először a szem környékén bukkannak fel, csakúgy, mint az első ráncok. Az Artistry legújabb terméke, a Creme LuXury szemránckrém megoldást ígér minderre. Kipróbáltuk.

Tényleg mindenre jó?

Minden korban egy kicsit mást várunk a szemkörnyékápolóktól. Húsz felett jó, ha eltüntetik az átmulatott éjszaka után éktelenkedő táskákat és a vizsgaidőszakban állandósuló sötét karikákat, harminc felett a sarjadó szarkalábakat, negyven felett

pedig orvosolják a pirosodást, szárazságot, és elhalványítják a ráncokat. Hogy minden tudását leleplezzük, egy héten át teszteltük párhuzamosan édesanyámmal a szemránckrémet.

A tájékoztató szerint segítségével a bőr 15 évvel fiatalabb állapotát nyerheti vissza – esetemben talán erre még nincs szükség -, ezt pedig különleges összetevőinek köszönhetjük.
Egyik legfontosabb alkotóeleme a bőrsejtek belsejében található lipidekhez hasonló kardiolipin, ami az aranynál harmincszor értékesebb anyag. Energetizálja a bőrt, és segít visszafordítani az öregedés látható tüneteit. A Roxisomes liposzómák gátat képeznek a szabad gyökök ellen, csökkentve a bőr károsodását.

A duzzanatok eltüntetéséért a japán cseresznyevirág és a lucernamag-kivonat felel, az organikus farmon termesztett spenótkivonat és L-karnozin pedig segít kijavítani a bőrsejteket, és szintén javít a bőr energiaszintjén. Az elegáns, letisztult csomagolás messziről jelzi, hogy prémium termékről van szó, és igen jól mutat a fürdőszobapolcon.

Használatban

Az üvegcse mérete kissé csalóka, csupán 15 ml csodaszer van benne, ami teljesen átlagos mennyiség a szemkörnyékápolók esetében. A pumpás adagoló a lehető leghigiénikusabb megoldás, így nem tud szennyeződést belevinni a használó a krémbe.

Illatmentes, nagyon jó állagú krém, könnyű a felvitele, és szépen terül el a bőrön, ami különösen fontos szempont a legérzékenyebb és legvékonyabb bőrfelület esetében. Anyukám, ötven feletti, tapasztalatai szerint nem okozott csalódást. Hamar beszívódik, nem csípi a szemet, bátran lehet rásminkelni. A szemhéján látható, ismeretlen eredetű pirosodást is eltüntette, a kollégái pedig megjegyezték, hogy milyen ragyogóan néz ki. Én, húsz feletti, egy kicsit ritkábban használtam, és nem is vártam tőle nagy változásokat, de már az is kiváló eredmény, hogy nem viszolyogtam tőle, mint általában a krémektől.

Felvitelkor enyhén hűsítő, puha érzést nyújt, és valóban felfrissül tőle a szemkörnyék. A táskákon és a karikákon tényleg segít valamelyest, de az alvást nem pótolja. Harminc alatt valószínűleg nem érdemes rá beruházni, hacsak nem a megelőzésre hajtunk. Felette viszont, annak, aki megengedheti magának, hogy prémium termékekkel kényeztesse magát, bátran ajánljuk az Artirstry Creme LuXury szemránckrémet, és ajándéknak sem utolsó.

  • Megosztás:
hirdetés