Elég vékony ajkaim vannak, így nehéz olyan színű sminket találni rájuk, ami tényleg jól is áll, de nagyon tetszenek az élénk színű rúzsok, különösen a matt hatásúak. Eddig sajnos nem nagyon sikerült olyan terméket kifognom, ami tényleg fent is marad, és nem kenődik vagy tűnik el fél óra után. 

Az Aden folyékony ajaktinta a leírás szerint intenzív és erősen pigmentált színekkel rendelkezik, tartós, és nem ragad több rétegben sem, sőt, arcpirosítónak is használható. Mivel eddig még nem is hallottam az ajaktinta kifejezést, úgy döntöttem, kipróbálom. A termék egyelőre csak a webáruházból rendelhető meg 8 ml-es kiszerelésben, 813 forintos áron.

Intenzív színek

Három árnyalatban – mangó, málna és cseresznye – kapható, én a legvilágosabb, mangó színűt próbáltam ki. Első ránézésre a csomagolás és maga az ajaktinta állaga teljesen olyan, mint egy szájfény, de használat közben érezni a különbséget. Először a kézfejemre tettem belőle egy keveset. Tényleg szép és intenzív a színe, gyorsan megszáradt, úgyhogy élesben is jöhetett a teszt: felkentem az ajkamra is.

A szivacsos applikátornak köszönhetően nem nehéz a felvitele, de arra vigyázni kell, hogy ne legyen sok folyadék az applikátoron, különben könnyen kimehetsz vele a vonalból, és, mivel tényleg elég erős a színe, ez meg is látszik. Először egy rétegben vittem fel, és nagyon meg voltam elégedve vele, szép, egyenletes színt adott az ajkaimnak, és valamivel teltebbnek is mutatta őket. 

Száradás után a szín intenzitása megmaradt, de a szájfényhez hasonló csillogás eltűnt, amit én személy szerint egyáltalán nem bántam. Kíváncsiságból felvittem egy második réteget is, de ezt nem kellett volna, mert így már egy kicsit ragadt a szám, amikor összedörzsöltem az ajkakat.

Összességében jó kis termék az ajaktinta, tényleg tartós az eredmény a szájra felkenve. Bár pirosítóként nem próbáltam, valószínűleg az arcon is hasonló a helyzet, mert a kezemre felkent próbafoltocskát csak a meleg víz, szappan, törölközős dörgölés kombinációval sikerült maradéktalanul eltávolítani.

  • Megosztás:
hirdetés