Sokak szerint a 2011-es Adele éve volt. A csodás hangú, fiatal énekesnő mindössze 23 éves, de már most többszörös Grammy-díjas, stílusa pedig mind zeneileg, mind pedig az öltözködés terén kiforrott – a fiatal lány dívákat megszégyenítő magabiztossággal és tökéletes összeállításokban jelenik meg időről időre a színpadon és a vörös szőnyegen.

Sokan tőle várják, hogy végre megtörje a betegesen sovány nőideálok uralmát a médiában, Adele ugyanis ahelyett, hogy mindig az aktuális divatőrületet követné, inkább olyan darabokat ölt, melyekkel bebizonyítja: telt idomokkal is lehet remekül kinézni.

Összeállításunkból megismerheted Adele stílusának legfőbb vonásait, utolsó képünkből pedig azt is megtudhatod, hogyan másolhatod le az énekesnő megjelenését.

A montázson látható képek: 1.: fekete ruha, H&M, 8990 forint. 2.: fekete táska, Mango, 7995 forint. 3.: fekete kígyóbőrmintás cipő, F&F, 3500 forint. 4.:fekete köves gyűrű, Mango, 3495 forint. 5.: flitteres boleró, Esprit, 49.95 euró.

A burleszk stíluskirálynő

Dita von Teese egy egészen más stílust képvisel, mint Adele, de az biztos, hogy a táncosnő megjelenése mindig izgalmas, egyedi és különleges. Kattints a képekért!

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés