1 / 5
Padlizsánkrém hozzávalói: 2 db nagyobb padlizsán, 1/2 fej lila hagyma, 4 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál light vagy hamis majonéz, só és bors. Héjában süsd meg a padlizsánokat, majd hámozd meg, és kihűlés után tedd turmixgépbe. Add hozzá a hagymát, fokhagymát, és pürésítsd az összetevőket. A majonéz tálalás előtt kerülhet bele, illetve ki is hagyható belőle.
Padlizsánkrém hozzávalói: 2 db nagyobb padlizsán, 1/2 fej lila hagyma, 4 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál light vagy hamis majonéz, só és bors. Héjában süsd meg a padlizsánokat, majd hámozd meg, és kihűlés után tedd turmixgépbe. Add hozzá a hagymát, fokhagymát, és pürésítsd az összetevőket. A majonéz tálalás előtt kerülhet bele, illetve ki is hagyható belőle.

Keresés az oldalon