2 / 5
A vegán forró csoki legalább annyira krémes és finom, mint az eredeti. Hozzávalók négy főre: 1 bögre kesudió egy éjszakára beáztatva, 3 bögre víz, 1/4 bögre kakaópor, 1 szem datolya kimagozva, 3 evőkanál juharszirup, 50 g 70%-os étcsokoládé felkockázva, 1/4 teáskanál só, 1 vaníliarúd kikapart magjai. A beáztatott kesudiót szűrd le, és tedd bele robotgépbe. Add hozzá a többi összetevőt, és turmixold addig, amíg sűrű, pépes állagot érsz el. Recept forrása: www.zizikalandjai.com
A vegán forró csoki legalább annyira krémes és finom, mint az eredeti. Hozzávalók négy főre: 1 bögre kesudió egy éjszakára beáztatva, 3 bögre víz, 1/4 bögre kakaópor, 1 szem datolya kimagozva, 3 evőkanál juharszirup, 50 g 70%-os étcsokoládé felkockázva, 1/4 teáskanál só, 1 vaníliarúd kikapart magjai. A beáztatott kesudiót szűrd le, és tedd bele robotgépbe. Add hozzá a többi összetevőt, és turmixold addig, amíg sűrű, pépes állagot érsz el. Recept forrása: www.zizikalandjai.com

Keresés az oldalon