Harmadszorra indít jótékonysági aukciót egy 5.715.000 forintot érő komplex álomesküvőre a Vatera. A Jótékonysági Esküvő kikiáltási ára 1 forint volt, a licit pénteken indult, egy hétig tart, és a bevételéből egy gerincvelő izomsorvadásban szenvedő kisfiú gyógyulását támogatnak. Kattints ide, ha licitálni szeretnél.

A jótékonysági árverés nyertes jegyespárja 2016.05.27-én Budapest egyik legkülönlegesebb esküvőhelyszínén, a Wedding Gardenben tarthatja esküvőjét, ahol tapasztalt segítők állnak mellettük az esküvőszervezőtől a ceremóniamesteren át a zenekarig. Az álomesküvő megszervezését és lebonyolítását szakértői csoport végzi, a hazai esküvői szakma számos ismert és elismert képviselője állt ismét a kezdeményezés mellé, hogy tökéletes legyen a győztes pár nagy napja. Az esküvő szolgáltatói nem kérnek és kapnak tiszteletdíjat, a befolyt összeg teljes egészében a beteg kisgyermek családjához kerül.

A kezdeményezés sikerét jól mutatja, hogy a tavalyi Jótékonysági Esküvő 2.115.000 forintért kelt el, tavalyelőtt pedig 1.930.000 forint gyűlt össze.
Az álomesküvő árverésén befolyt összegből idén egy beteg kisfiút, Dénes-Dombi Ravandot támogatják, aki gerincvelő izomsorvadásban szenved.

Ravand 2008. február 10-én született Erdélyben, Sepsiszentgyörgyön. Mivel lábujjhegyen kezdett járni, különböző ortopédiai és egyéb vizsgálatokat követően 2014 nyarán derült ki, hogy gerincvelői izomsorvadása van, amit egy SMN1 gén hibája okoz, és a gerincvelő mozgató idegsejtjeinek fokozatos elvesztését eredményezi. Legelőször a nyak és törzs tartását végző izmok, majd a kar és láb izmai érintettek, végül a bordákhoz kötődő légzést támogató izmok.

Ravand még járóbeteg, és ezt az állapotot szeretnék a szülők és a fejlesztők fenntartani, ameddig csak lehetséges. Egy San Franciscóban élő orvos, Dr. Meir Schneider kialakított egy különleges masszázst, amely használhat Ravand betegsége lefolyásának lassításában, és így életminőségének fenntartásában. A szülők ezt a masszázstechnikát szeretnék elsajátítani.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés