Bánatos látvány volt korábban, amikor a divatáruházak polcai és fogasai között kóválygó férfiakkal, tanácstalan urakkal találkozhattunk. Ennek immáron egyszer és mindenkorra vége. Idén az utolsó nagyobb áruházlánc is beadta a derekát, s így bezárult a kör. Az utóbbi években minden nagyobb, korábban exkluzívan hölgyekkel kereskedő márkának nyílt olyan férfi részlege, ahol az urak is osztozhatnak kedvesük vásárlási szenvedélyében.

A változatos öltözködés és divat világa már nemcsak a nők kiváltsága itthon sem és egyre inkább teret hódítanak maguknak a pasi cuccok. Egyes áruházakban korábban is széles választékból csemegézhettek a férfiak, bár meg kell jegyezni: ezek a részlegek eltörpülnek a hölgyeké mellett, ami talán érthető is. Idén az utolsó, korábban kizárólag nőknek árusító üzletlánc adta meg magát hazánkban is, és megnyitotta férfirészlegét.

Míg korábban szomorú látványt nyújtottak a shopokban tanácstalanul ténfergő férfiak, ma már itthon is vannak férfi férfi divatblogok, ahol a legfrissebb tippeket kaphatják meg a divatos ruházatokról.

A stílus a férfiaknak is kijár

Idén az egyik legismertebb alfahím, David Beckham cuccai kaphatóak az egyik népszerű svéd cég boltjaiban. A brit focista korábban is a divat világának fősodrában mutatta meg, hogy lehet valaki egyszerre férfiasan macsó, és divat-tudatos. A cégnél hagyomány, hogy minél több embert szeretnének bevonni a trendi és divatos öltözködés világába. A vállalat rendszeresen felkér egy neves tervezőt, hogy tervezzen neki ruhákat és idén először van az, hogy csak a pasiknak is készült egy ilyen exkluzív kollekció a neves focista bevonásával.

David Backham Posh Spice-szal kötött házassága kezdete óta fokozatosan vetkőzte le az izzadt focista imázsát. A londoni Hackney-ből indult prolisrác ma a legmenőbb szalonok számára diktálja a legújabb trendeket. Különösen híresek tetoválásai, amik az elmúlt évtizedben szintúgy divatot teremtettek, a tetováló művészek legnagyobb örömére.

Manapság már korántsem tűnik deviánsnak valaki, akinek akár egész felső testét ábrák borítják. Később saját parfümmel is jelentkezett a celeb focista, s korántsem a futballöltözők izzadtságát idézi az a kellemes illat, mely nevéhez kapcsolódik. Az UNICEF-ben jószolgálati nagykövetként is tevékenykedő Beckhamnél nem meglepő tehát az idei együttműködés a divatcéggel.

A lődörgő urak ideje tehát lejárt, s nem kell többé otthon maradniuk, amikor párjukra rájön a vásárlási láz, hisz immár ők is a legmenőbb cuccokból válogathatnak. A boltokban beszerzett trendi ruhákat azonban érdemes az uraknak is rendben tartani, hogy örökre búcsút mondjanak a korábbi slamposságnak.

A szép ruhákhoz a rendezettség is hozzátartozik, s az új intelligens vasalókkal már a ruhák szépségének megőrzése sem hárul kizárólag a hölgyekre. A férfiak és agglegények is játszi könnyedséggel használhatják ezeket az egyszerűen működő, okos gépeket, és jól vasaltan, divatosan léphetnek az utcára minden nap.

További információk itt!

  • Megosztás:
hirdetés