A tikkasztó nyári hőségben a levél sem mozdul, mintha minden megállt és lelassult volna. Ebbe a hőguta miatti lomha állapotba hoz egy kis frissességet a NON+ kifejezetten nyárra készült kapszulakollekciója, a SUMMER+.

A NON+ márka méltán népszerű azok körében, akik egyedi, minőségi és kényelmes hazai tervezésű és gyártású darabokra vágynak. Ahogyan a márka szlogenje is mondja: “Egyszerű. Letisztult. Spontán.” A szezonális kollekciók mellett a NON+ tervezője, Kiss Sarolta nyáron sem tétlenkedett, és kapszulakollekcióval lepte meg a rajongókat.

A SUMMER+ gyűjtemény kifinomultságban, eleganciában, ugyanakkor sportosságban és kényelemben méltán veszi fel a versenyt más divatházak resort, azaz a nyaralást középpontba helyező gyűjteményeivel. Emellett teret enged a vásárló fantáziájának is, sőt, kifejezetten célja, hogy alkotásra buzdítson!

– A kollekció létrehozásával kicsit az is volt a célunk, hogy ruhák az egyszerűségükön és letisztultságukon túl inspirálják a közönséget arra, gondolják tovább, és alkossák meg azt a személyes nyári szettet, ami csak rájuk jellemző – részletezi a tervező, Kiss Sarolta, aki szerint egy-egy letisztult darabban rengeteg lehetőség rejlik, hiszen az egyes vásárlók kiegészítőikkel teljesen a saját stílusukra formálhatják azokat.

A SUMMER+ ruhák tökéletesen illeszkednek egyébként a márka Secret time for me nevet viselő, 2016-os tavasz-nyári kollekciójába. Tulajdonképpen ezekkel a ruhákkal emelhetjük magasabb szintre a tavasz-nyári kollekció jelmondatában megfogalmazott üzenetet, azaz az önmagunkra fordított idő mennyiségét és minőségét.

A SUMMER+ modellekre is igaz az, ami az összes korábbi NON+ darabra is, hogy sportos kiegészítőkkel kényelmes és laza, míg egy magassarkúval vagy nem hétköznapi papuccsal elegáns lesz a szett összhatása. Ha jól megnézzük, láthatjuk, hogy ez a kampányfotókon is megjelenik.

– A kollekció fotózásán ezt a kettősséget koncepcióként követtük, így mindegyik darabról készült sportosabb és elegánsabb kép is, inspirálva a közönséget a továbbalkotásra – árulta el nekünk Saci, mi meg csak ámulunk és bámulunk a lendületes és egyszerű, ugyanakkor sokatmondó kampányanyagon.

Ha megtetszett a SUMMER+, akkor július 15-től irány a NON+ MOM Park, hiszen a kollekciót alkotó hat fazon három új színben – ekrü, sárga és világosszürke – kizárólag ott lesz elérhető. Az egyes fazonok ugyanakkor a webshopban is megrendelhetőek lesznek, de csak a tavasz-nyári kollekció színeiben.

  • Megosztás:
hirdetés