A menyasszonyi ruha tiszta fehérsége mellé nem szabad túlsminkelned magad. Egy leheletnyi festék bőven elég azokra a helyekre, melyeket ki szeretnél emelni. Nem kell sminkest fogadnod, hogy a lehető legtökéletesebb legyél: te is kihozhatod magadból a legtöbbet otthon, percek alatt. Az esküvő előtt persze nem árt kipróbálni a sminket, hogy ne érjen a végső készülődés közben meglepetés.

Finom esküvői smink

Az alábbi smink tökéletes arra, hogy hangsúlyozd a szemeidet, és gyönyörű legyél az esküvő napján. Szükséged lesz alapozóra, púderre, ecsetekre, folyékony szemhéjtusra, pirosítóra, szájfényre, különböző színű szemhéjpúderekre, folyékony arany szemfestékre és szempillaspirálra. Ha a lehető legjobban ki szeretnéd emelni a szemeidet, strasszos vagy sima műszempillát is feltehetsz.

Így készítsd el!

Alapozd le az arcodat úgy, hogy a lehető legtermészetesebb hatást keltse. Ecset segítségével oszlasd el a bőrödön egyenletesen, és, ha szükséges, használj mattító púdert is. Jöhet a pirosító, majd a következő lépésben kenj némi folyékony, aranyszínű festéket a szemhéjadra az ujjad segítségével, épp csak annyira, hogy a bőr halványan csillogjon.

Egy applikátor segítségével vigyél fel lila szemhéjpúdert a szempillák tövébe, a szemhéj közepétől kifelé haladva, és satírozd el a széleket. A lila rész fölött világosbarna árnyékolóval dolgozz a szemhéjon. A szemöldök alá és a szemhéj belső részébe aranyszínű szemhéjpúder kerüljön. Dolgozd össze a színeket! Vigyél fel egy kis fehér szemhéjpúdert is, de ezt csak középre.

Az alsó szemhéj belsejére vigyél fel egy vékony ecset segítségével világoskék szemfestéket. Felülre jöhet a cicás tusvonal a folyékony szemhéjtussal, majd alulra is húzz egy vonalat kívülről a szem közepéig, a szempillák tövébe. A pillákat fesd ki szempillaspirállal, vagy, ha műszempillát teszel fel, annak is most jött el az ideje. Már csak némi szájfényt kell felvinned, és készen is vagy. Itt nézheted meg videón, hogy hogyan készül az egyszerű esküvői smink.

  • Megosztás:
hirdetés