A Camicia by Korinna, Kocsis Korinna szépségkirálynő és modell valamint Király Beáta divattervező közös elképzeléséből jött létre. Elegáns, elsősorban üzletasszonyok részére alakítottuk ki exkluzív kollekciónkat, amely a könnyed, de mégis elegáns business vonalat képviseli. Termékeink többnyire ingekből, blúzokból, blézerekből, nadrágokból és kosztümökből állnak, valamint a legújabb Evening dress kollekcióból.

Kollekciónk egy része a klasszikus hollywoodi dívák divatjára, életmódjára jellemző hihetetlenül lezser és mégis roppant módon lehengerlő elegancia. Tervezéskor főleg arra törekedtünk hogy olyan nők számára készítsünk ruházatot akik az üzleti életben és ugyanakkor a hétköznapokon is szeretnének egyedi és kiváló minőséget viselni.

A szövetekre a finom struktúrák jellemzőek, amelyek a női öltözékek divatos szín-szövet és forma irányzatainak az alapjai. A mintázatoknál az egyszerűség és a minimál motívumok a jellemzőek. Termékeink kizárólag válogatott minőségű alapanyagokból készülnek, melyeket személyesen mi magunk az olasz manufaktúrák egyedi világából válogatjuk össze.

Ruháink elkészítésére a kézműves igényesség a jellemző, így valamennyi ruhadarab teljesen egyedileg, személyre szabottan készül el, ezért biztosak lehetünk azok egyediségében. Friss hírekért keresd fel facebook oldalunkat is.

Ha nem szeretnél feltétlenül személyesen bejönni hozzánk, egy mérettáblázat segítségével otthonról is megrendelheted online.

Evening dress kollekció

A fotózás helyszínének a báli eleganciát visszatükröző Gerbeaud kávézót választottuk. Az egyedileg megálmodott különleges raffolási technológiával elkészített lágy esésű hernyóselyem estélyit több száz Swarovski kristály díszíti.
Az estélyi ruhák mellett alkalmi ruhákat is készítünk, akár menyasszonyoknak vagy menyecskéknek.

  • Megosztás:
hirdetés