Míg a kétezres évek elején a cérnavékony, rajzolt szemöldök volt a divat, mostanában inkább a dús változat hódít.

Valóban a természetes hatású, de szépen formázott szemöldök hozza ki a legtöbbet az arcból, de a világ már ezt is megunta, és igyekeznek kitalálni a következő trendet. Eddig azonban a legtöbb ötlet inkább idétlen volt, mint korszakalkotó, tavaly például megjelent a hullámos szemöldök, amit először csak Photoshoppal értek el, de aztán voltak, akik megtalálták a valódi elkészítési módot is.

Karácsony előtt megjelentek a színes, díszes szemöldökvariációk, ezek főleg a vicc kedvéért jöhettek létre. Szintén 2017-ben jelent meg a bolyhos hatású szemöldök is, ami már tartósabbnak bizonyult: olyannyira, hogy idén a divatszakértők szerint a fő trendek között foglal majd helyet.

A bolyhos szemöldök lényege benne van a nevében is, a fő, hogy a természetes – vagy annál kicsit nagyobb – vastagságú, de formázott szálak bozontosan álljanak, meg-megtörve ezzel a szabályos ívet, és háromdimenzióssá téve a hatást. Ez a stílus nem mindenkinek áll jól, és kifejezetten megkeményíti a vonásokat, de, ha szeretnéd kipróbálni, az alábbi videóban megnézheted, hogyan készül.

 

  • Megosztás:
hirdetés