Annak ellenére, hogy nem létezik egyetemes igazságokat jegyző szabálykönyv az esküvői öltözködést illetően, vannak olyan íratlan ajánlások, melyeknek illik eleget tenni.

Ezeket vesszük most sorra, jó, ha elolvasod őket, mert így magadat is megkímélheted az ellenséges pillantásoktól!

Fekete és fehér

Ha van olyan szín, amit esküvőn nem illik viselni, az a fekete és a fehér. Míg az előbbi a gyász színe, utóbbi a menyasszony miatt számít tabunak, ezért érthető módon ezeket nem szokták ajánlani esküvői öltözéknek. Kivételt ez alól csak az képez, ha a kettőt ötvözöd, illetve más színnel kombinálod, kizárólag ilyen esetben lehet eltekinteni az íratlan szabálytól.

Közönséges darabok

Az esküvő éjfél után gyakran átcsap egyfajta ereszd el a hajamat mulatozásba, de ez akkor sem egy night club, tehát a túlzottan közönséges és kirívó darabokat tartogasd máskorra.

Ne vegyél fel olyat, amiből a melled nagyon kibuggyan – ez a templomi szertartásnál is fontos szempont lehet -, de lehetőleg kerüld el az olyan darabokat is, melyek a melltartódat teszik közszemlére.

Szűk alsók és felsők

Nem mindenki látja tisztán a testképét, ami egy alkalmi megjelenésnél problémákat okozhat. Az a kosztüm vagy ünneplő ruha, ami szinte szétpattan a popsin vagy a melleken, netán kivillantja a has túlkapásait, nem való egy ilyen eseményre. Ha nem vagy biztos a méretedben, kérj segítséget a bolti eladótól, hidd el, neked is kényelmesebb lesz egy számmal nagyobb ruhában.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés