Nemcsak a ruhád és a dekoráció lehet trendi az esküvőn, de még a torta is készülhet a legutolsó divat szerint. Ha kíváncsi vagy rá, milyen formájú édességek lesznek műsoron idén, nézd meg fotókon a 2014-es esküvői tortatrendeket!

Divatos esküvői torták 2014-ben

Idén trendi lesz minden, ami látványos, sőt, sokszor giccsbe hajló: például a gigantikus, emeletes torták hatalmas virágdíszekkel. Díszítésből sosem elég, a virágok mellé még jöhet némi gyöngy vagy ombre színezés. 

Ha habos menyasszonyi ruhát viselsz, a következő torták valamelyike biztosan megy majd az öltözékedhez, nagy kedvenc idén ugyanis a fodros emeletes torta. Az ombre ebből a fajtából is jól néz ki, és némelyik megoldás még egy-egy marcipánvirágot is elbír.

Nemcsak a harsány és hivalkodó torták számítanak trendinek. A visszafogottabb, letisztult és elegáns külsejű sütemény az esküvő éke lehet, fényes vagy matt, csipkés vagy sima felülettel is. Ennél a típusnál inkább az egyszínű megoldás a szebb, ami a fehértől a sötétkéken át bármi lehet.

A gyöngyökkel és az övszerű szalagokkal ellátott torták nemcsak divatosak, de nagyon szépek is – ezek a díszek az elegáns, visszafogott, valamint a díszes, feltűnő süteményeken is jól mutatnak.

  • Megosztás:
hirdetés