Óriási ötlettel állt elő egy japán menyasszonyi ruhavállalat, mely eddig kiaknázatlan volt az esküvői piacon, pedig úgy érezzük, lenne rá kereslet.

Vannak olyan gyermeki álmok, melyeket nem oszlat el a felnőttkor, különösen, ha olyan mesehősökhöz fűződnek, akiktől az örök szerelem ígéretét kaptuk útravalóul. A Disney-filmeken nevelkedett kislányok valószínűleg számtalanszor belebújtak kedvenc hercegnőjük bőrébe, miközben azt játszották a tükör előtt, hogy férjhez mennek a jóképű herceghez. A Kuraudia Co. japán menyasszonyi ruhavállalat úgy gondolta, hogy kislánykori álmaikon keresztül fogja meg a nőket, méghozzá mesebeli, Disney-hercegnőkhöz méltó esküvői ruhákkal, melyek valóra váltják a gyermeki, romantikus álmokat.

Ilyen öltözékben tényleg mesébe illő esküvőt lehet csapni, csak tudjon választani az ember lánya! A Walt Disney vállalattal együttműködve, összesen hat hercegnőnek készített ruhákat a cég, a teljes kollekció pedig 16 kreációból áll. Novembertől már bérelhetőek az új darabok, ám sajnos csak Japánban lesznek elérhetőek, és egyelőre nem kíván más piacra is gyártani az esküvői ruhacég. Így sajnos be kell érnünk a csodaszép ruhaköltemények fotóival, melyekre rápillantani is öröm.

  • Megosztás:
hirdetés