Rusztikus és bohém, fesztiválhangulatú esküvőkhöz csodásan passzolnak a színes vadvirágok. Vidám légkört teremtenek, ugyanakkor egyedi csokorkombinációkra adnak lehetőséget.

Ha imádod az élénk árnyalatokat, és olyan atmoszférát szeretnél teremteni az esküvődön, mely maga a természetesség és harmónia, akkor ne hagyd ki a listádról a bájos mezei virágokat. Manapság gyakori, hogy különféle vadvirágok kerülnek a menyasszonyi csokorba, vagy nemcsak a nemesebb, kerti virágok kísérőjeként jelennek meg, hanem komplett kompozíció készül belőlük.

A nyarat éltető, vibráló virágtónusok gyönyörűen kiemelik a menyasszonyi ruha fehérségét, és fotókon is mesésen mutatnak együtt. Egy hátrányuk van a mezei növényeknek, hogy sokkal hamarabb elhervadnak, mint a nemesebb virágfélék, és a nagy melegben hamar lekókadnak, így érdemes előre átbeszélned a virágossal – akitől beszerzitek a válogatott alapanyagokat -, hogy milyen praktikákkal lehet frissen tartani a törékeny és múlékony vadvirágokat. Általában a szellőrózsa, a búzavirág, a gumós selyemkóró, a mocsári nefelejcs, a vadmurok, a nagyvirágú lednek, a mezei százszorszép, a mocsári liliom és a pipacs a legkedveltebb, ha esküvői csokorról van szó, bár a pipacs egy picit macerás, mert hamar lehullajtja szirmait. 

 

 

 

 

  • Megosztás:
hirdetés