A sok maszkulin hatású kollekció között üdítő olyan ruhákkal is találkozni, melyek az igazi klasszikus nőiességet sugározzák. Carolina Herrera őszi kollekciója pontosan ilyen: minden egyes ruhadarabra öröm ránézni. Nézd meg képeken, mivel rukkolt elő a tervezőnő!

Carolina Herrera ősz 2016

A kollekció fő jellemzői az A-vonalú szabás, a lágy esésű anyagok és az elegáns, maxi hosszúságú ruhák. A mintákban nem törekedtek az egységre, egyes darabokat strasszokkal, másokat virágokkal, pöttyökkel vagy más grafikus mintával láttak el. A fehér és a pasztellszínek mellett a lila árnyalatai és a fekete jelenik meg.

Bizonyos ruhák teljesen egyszínűek, dekoltázsuk hangsúlyos a sliccelés vagy a mély kivágás miatt, de nem hivalkodó. A lefelé bővülő szoknyák esése gyönyörű, az anyag szinte hercegnősen fodrozódott a modellek lába előtt.

Egyes daraboknál a 3D-s minták is megjelentek, mint a rétegezett fodrok és a rávarrt virágok. Klasszikus, régimódi hangulatot ötvöztek a modern stíluselemekkel, mint az áttetsző anyag, a spagettipánt vagy a térd fölé érő szoknya.

  • Megosztás: