A Burberrytől már megszokhattuk az laza eleganciát, de a vezető tervező, Christopher Bailey mindig előáll valamilyen különleges ötlettel, például fényes kabátokkal. Mi most mégis egy hagyományosabb kollekciót néztünk meg, a London névre hallgatót. London régóta Európa divatfővárosa, és nemcsak a számtalan tehetséges tervező miatt, hanem azért is, mert a britek imádnak, illetve mernek is öltözködni.

Sötét színek

A finoman elegáns kollekció nagyon nőies, klasszikus őszi-téli színekben pompáznak a ruhák, szürkében, feketében, lilában. A szabások egyszerűek, a kivitelezés, ahogy azt már megszokhattuk a divatháztól, mesteri. A lookbook képein csupa szexi, derékhangsúlyos outfit szerepel, melyekből ötletet is lehet meríteni, az A-vonalú kabátok és ruhák hangsúlyozzák a nőies idomokat, melyekkel a modellek ugyan nem büszkélkedhetnek, de még rajtuk is működik.

A szövetkabát, a Burberry védjegye, most kockás verzióban került be a kollekcióba. A háromnegyedes ujjú felöltők, legyenek akár bőrből, különlegesek, és remekül lehet játszani az elővillanó pulóverrel. Bár sok helyen javasolják, hogy ne komorodjon el az öltözködés a hideg hónapokban, a csak fekete összeállítás a Burberrynél abszolút működik. Sőt, stílustippként bármikor bevethető ötlet, hogy a táskára lehet irányítani a figyelmet vele.

Az őszi leveleket idéző színek kapcsolódnak leginkább a a divatházhoz, bézs ballonkabátjuk ikonikus darab, idén télre azonban inkább a teve-, illetve mustárszínnel hozták ki a klasszikus fazont. Az öv központi szerepet tölt be a lookbookban, itt is látható, hogy akár egy rövid kabátkán is mennyire jól mutat.

  • Megosztás:
hirdetés