Shelby Pagan a kocsija mellett állt a minap, amikor egy ittas vezető nagyjából 90 km/h-s sebességgel elütötte, majd elhajtott.

A 25 éves ápolónő súlyosan megsebesült, többször meg kellett műteni, és, mivel a gázoló cserbenhagyta, sérüléseiről fotókat is készített a rendőrség számára. Amikor az arcán látható horzsolásokat fényképezte, feltűnt neki valami: a szempillaspirálja a könnyeitől elmosódva lefolyt a szeme alá, az alapozójának és a rúzsának nyoma sem maradt, a tussal meghúzott vonal azonban érintetlenül ott díszelgett mindkét szemhéján.

Ez annyira lenyűgözte, hogy amint jobb állapotba került, azonnal értékelést írt az interneten a termékről. Az ominózus napon a Tattoo Liner elnevezésű tust használta Kat Von D-től, aminek öt csillagot adott, és részletesen leírta, hogy mi történt vele – bejegyzésére pedig azonnal felfigyeltek a netezők.

A szinte irreális sztori nagyon gyorsan elterjedt, sokan cikkeztek róla, és Shelby posztjára reagálva még néhányan jelentkeztek, akiknek kísértetiesen hasonló élményben volt részük. Megerősítették, hogy a tus tényleg mindent kibír, ugyanakkor azt is leírták, hogy sminklemosóval nem nehéz eltávolítani. Az eset után maga Kat Von D is hagyott egy kommentet a bostoni nővér Instagramján, tele szívecske-emojival.

  • Megosztás: