A Bridget Jones naplója óta kultusza van az idétlen karácsonyi pulóvereknek. Az internet jóvoltából pedig sok házi készítésű, röhejes alkotásban gyönyörködhetünk.

Imádjuk a karácsonyt, és a világért sem szeretnénk megcsúfolni a szeretet ünnepének szellemét, de valahogy évről évre egyre nehezebb megkerülni az ocsmány karácsonyi pulóvereket, melyek tömegesen betámadnak a világhálón, és fuldokló nevetésre késztetik az embert.

Amerikában, ahol már hagyománnyá nőtték ki magukat a családi, össznépi karácsonyi partik, a vicces kedvű famíliáknál a ronda ünnepi pulóverek is hozzátartoznak az emelkedett hangulathoz. Tudjuk, a karácsony nem bolondok napja, de ember legyen a talpán, aki nem húzza mosolyra a száját egyik-másik unikum darab láttán, melyet hozzá nem értő kezek tákoltak össze poénból.

Mivel a jókedv ilyenkor sem tilos, sőt, olyan fűszer, ami még jobban megédesíti a készülődést, készítettünk egy kis összeállítást a legemlékezetesebb, legidétlenebb és legrondább pulóverekből, melyek szorgos kezek nyomán ünnepi ereklyévé avanzsáltak. Arra nem buzdítunk senkit, hogy ilyennel lepje meg szeretteit, de azért érdemes ellesni egy-két zseniálisan kreatív ötletet.

  • Megosztás:
hirdetés