Az őszi-téli kollekciók jellemzően a tél visszafogottságát tükrözik, azaz sötét színek, egyszerűség és letisztult szabásvonalak köszönnek vissza a darabokon, gyakran egészen unalmasan.

Néhány tervező azonban úgy döntött, ideje változtatni ezen. A megszokott egyhangúságból kitörve a karakteres szívecskés mintát használták, mint kollekciójuk irányadó vonalát. Egyszerűen lehetetlen ellenállni a bájos motívumnak, ami előhozza a romantikus énedet.

Ősz a szív jegyében

Bár a mintás darabok általában kövérítenek, Aqualiano Rimondi megdöntötte ezt a sztereotípiát. Őszi kollekciójának darabjai egytől egyig olyan megoldásokkal készültek, melyek minden kritikus ponton, vagyis a derék, csípő, a fenék és a combok vonalában is karcsúsítják viselőjüket.

A Burberry Prorsum a szolid, nőies elegancia jegyében jelenítette meg a romantikus szív mintát. Az egyszerű fazonú alapokat remekül kiegészítik a közepes méretű szívek, egyáltalán nem tolakodó, ahogyan a motívum ellepi a ruhákat és a kiegészítőket.

Cukorkaszínek és cukiság: ez jellemzi az Honor őszi-téli kollekcióját, melyben szintén helyett kapott a szív minta. A rátétes motívum szembetűvé teszi az amúgy nagyon egyszerű és letisztult stílusú darabokat, ellenben a fekete alapon fehér szíves pulóver visszafogottan, talán kicsit túlzottan is hétköznapian lopózik be a látómezőbe.

  • Megosztás:
hirdetés