Olympia Le Tan elsősorban könyv alakú táskáiról ismert, amit imád a sztárvilág, mi most mégis retró kollekcióját mutatjuk be, mely az ötvenes évek pin-up lányait idézi, és ennek megfelelően nagyon szexi.

Az extravagáns tervezőnő, akiről pucér képek is fellelhetők a neten, úgy hangsúlyozza a női formákat, hogy azok nem közönségesek, inkább csak incselkednek a tekintetekkel.

Pin-up a 21. században

A régi naptárak a katonáknak készültek eredetileg, lazítandó a magányt, de a retróláz miatt ma is nagyon népszerűek, így Olympia Le Tan lookbookja is telitalálat. Az alakot erőteljesen, mégsem közönségesen hangsúlyozó ruhák a szabással és a mintával játszanak. Dita von Teese biztosan imádná őket.

A szexi diáklány stílus bizony nagyon erotikus, legyen puha és ártatlan, rózsaszín ruhákból összerakva az outfit, netán épp széles szoknyás, kockás ruhából. A képeken egyébként láthatóak az ötletes, könyvet formázó kistáskák is.

Ha valakinek nem jön be a college stílus, akkor Olympia szerint lehet dögös titkárnő is. A szűk bőrruhák inkább partiba ajánlottak, nem a kényelem megtestesítői, a kis piros ruha pedig bárkinek lehet karácsonyi öltözék.

  • Megosztás:
hirdetés