Ilyenkor, a nyár derekán jóformán már minden divatirányzat megjárta a csúcsot, így nem könnyű frissességet csempészni a mindennapi öltözékekbe. A lehetőségek valamelyest beszűkülnek, persze a kevesebb néha több elvét követve néhány ismerős kitérővel is új utakra bukkanhat az ember. A klasszikus szafari stílus örökzöld ugyan, de idén kissé háttérbe szorították színesebb rokonai: a dzsungel- és a trópusi trend. Pedig minden adva van ahhoz, hogy még egy ilyen színimádó szezonban is érvényesülhessen a natúr színeket kedvelő módi.

A fehér, a krémszín, valamint a homok- és földtónusok az aktuális kínálatban éppúgy fellelhetőek, ráadásul mind tökéletes, üde összhangot teremtenek a letisztult, könnyed fazonokkal. Az efféle párosítások nemcsak jól kombinálhatóak, hanem egyszerűségük ellenére kifinomult nőiességet sugároznak.

Ha már fárasztónak találod a vibráló árnyalatok energiáját, vagy csak nincs ötleted, hogy mivel tehetnéd változatosabbá a munkahelyi megjelenésedet, bátran ihletet meríthetsz a szolid, higgadt szafari sikk jól variálható ruhatárából. Akár egy elegánsabb wellness-kiruccanás alkalmával is előkaphatod ezt a stílust, melyben a kényelmes, lezserebb darabokat szintén megtalálod.

  • Megosztás:
hirdetés