A Bőrrel a napi tisztálkodási rituálé során számos olyan kozmetikum érintkezik, melyekről nem is gondolnád, mennyi káros anyagot rejtenek. Sokan meg sem nézik, hogy mit tartalmaz a választott termék, mielőtt azt a kosárba teszik, bár tény, hogy egy laikus számára nem sokat mond egy-egy kozmetikum bonyolult összetevőlistája.

Így született a Mannaszappan

Varga-Darabos Andrea, a Manna Natúr Kozmetikum cég megálmodója is egy véletlennek köszönheti, hogy az ipari kozmetikumokat natúr termékekre cserélte. 2004-ben nagyobbik fia születése után allergiás reakciókat váltott ki az általa használt öblítő, aminek következtében minden hagyományos mosószert és egyéb kozmetikumot lecserélt az otthonában.

Az akkori termékkínálat azonban nem felelt meg az elvárásainak, így jó minőségű kozmetikumok hiányában saját maga kezdett szappangyártásba. 2010-ben pedig családi vállalkozás keretében létrejött a Mannaszappan, hogy termékeivel mások számára is segítséget nyújtson. Munkájának eredményességét bizonyítja, hogy azóta több mint 20 000 család cserélte le hagyományos kozmetikumait a természetes összetevőkből álló Mannaszappanokra.

A Manna natúr kozmetikumok közös sajátossága, hogy gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, és kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak. A termékek gyártása szigorú felügyelet mellett zajlik, és az előállítás során mellőzik a mesterséges színezékek, sőt, a szintetikus illatanyagok használatát is.

A Manna natúr kozmetikumok

A kínálatban szappanokat, fürdőgolyókat, egzotikus vajakat, 100%-os tisztaságú illóolajakat, valamint egyéb natúr kiegészítőket is találsz. Különösen zsíros bőrűek számára ajánlott a COCO szappan teafaolajjal és shea vajjal, mely szintetikus színezékektől mentes és tartósítószert sem tartalmaz. A közismerten antibakteriális hatású, számos kedvező tulajdonsággal rendelkező teafa és a tápláló shea vaj remek párost alkot, hiszen egyszerre nyugtatja és táplálja a bőrt.

A Monoi de Tahiti olaj egy olyan univerzális termék, mely arc-, test-, és hajápolásra egyaránt használható. Mennyei illata a kókuszolaj és a gardénia virág – Tiaré – találkozásának köszönhető, egy fárasztó nap után garantáltan segít az ellazulásban.

Az Organikus kakaóvaj hatékony ápoló hatással rendelkezik, használata különböző bőrbetegségek esetén is ajánlott. Megakadályozza, illetve csökkenti a terhesség okozta csíkok kialakulását, és további előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy a ráncokkal szemben is felveszi a versenyt. Szobahőmérsékleten szilárd, de a kéz melegétől megolvad, és könnyen használhatóvá válik. 

  • Megosztás:
hirdetés