Ha nyáron gömbölyödik a pocakod, sokkal egyszerűbb dolgod van az öltözködés terén: már néhány jól variálható alapdarabból összedobhatsz egy szuperdivatos, kényelmes, praktikus ruhatárat, mely hűvös és fülledt napokra egyaránt remek kombinációkat tartogat. Óriási tévhit, hogy a trendi megjelenésért sok pénzt kell áldozni a divat oltárán, ahogy az is, hogy kizárólag bő cuccokban és melegítőalsókban érezheti magát kényelmesen egy kismama.

A ruha anyaga és szabása a legfontosabb, hiszen a gyűrődő, irritáló, merev, kevésbé szellőző textíliáktól ilyenkor kifejezetten irtózik egy nő, illetve bizonyos fazonok járáskor, üléskor roppant kényelmetlenek lehetnek. A divatmagazinok ma már szűk farmernadrágban és magas sarkú cipőben is előszeretettel láttatják a kismamamodelleket, én ezzel nem igazán értek egyet, de mindenki saját maga érzi a határait.

Ám félig telt vagy lapos talpú szandálokkal és topánokkal éppúgy bájos öltözékeket lehet összeállítani, és a merev, kevésbé nyúlékony farmerokat szintén remekül lehet helyettesíteni a puha, testvonalat követő pamutpantallókkal, melyek együtt növekednek a pocakkal, és nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak.

A kismamaboltok rendszerint elég drágák, de nem mindent muszáj speciális üzletekből beszerezned. Érdemes kihasználni a nyári leárazásokat, illetve olyan darabokra célszerű lecsapni, melyek színben, stílusban harmonizálnak, így többféle verzióban kombinálhatók egymással.

  • Megosztás:
hirdetés