A tavasz mindig az élénk színekről és könnyed viseletekről szól, de az Escada gondolt egy nagyot, és tavaszi kollekciójának meghatározó vonalát a fekete-fehér kontrasztjában álmodta meg.

Ez nem jelenti azt, hogy a ruhák egyhangúak és komorak lennének, sőt. A kiváló tervezésnek köszönhetően a hétköznapokban is hordható darabok születtek. Nézd meg őket!

Escada: fekete-fehér tavasz

Az absztrakt vonalak elvonják a figyelmet a fekete és a fehér merev színkombinációjáról, ettől a ruhák sokkal lágyabbnak, kifinomultabbnak és hétköznapibbnak hatnak.

A csíkos mintában az a szép, hogy milliónyi variációja létezik. Ezek a ruhák tökéletesen mutatják, hogy egy egyszerű fehér anyagot mennyire jól feldob némi fekete díszítés.

A zebraminta ilyen nagy felületen nagyon veszélyes választás, ugyanis könnyen elnyomja a viselőjét. A csíkok és a fekete-fehér arányának ügyes kombinálása, valamint a kiegészítők tökéletes megválasztása ebben az esetben ellensúlyozza a masszív motívumot.

Akad azért a kollekcióban néhány egyszerűbb darab is, ám ezek is a fekete és a fehér ellentétére épülnek, melyek tökéletesen beépíthetők a mindenkori ruhatárba. Ez az a párosítás, ami soha nem megy ki a divatból.

  • Megosztás:
hirdetés