Üde, színes és sportosan elegáns ruhákkal készül a DKNY a 2014-es elő-őszi szezonra. A kollekció darabjai a színeket tekintve még inkább nyáriasak, a ruhák fazonján viszont már látszik, hogy nem kánikula esetére készültek. Nyerj betekintést a jövő év második felének trendjeibe, és nézd meg fotókon az összeállítást!

Üde színek

Élénk színkombinációk és vidám minták jellemzik a DKNY 2014-es elő-őszi kollekciójának jó részét. A fő árnyalatok nyáriasak: sokszor jelenik meg a kék, a narancssárga és a rózsaszín, melyeket általában feketével és fehérrel kombináltak. A nyári miniszoknyák helyett azonban inkább a combközépig vagy térd alá érő szoknyákkal operáltak.

A sportos eleganciát kedvelők is találhatnak számukra megfelelő darabokat a kollekcióban: a teniszszoknyát baseballos és kosárlabdás elemekkel vegyítették, egészen különleges összhatást előidézve. A sportos ruhadaraboknál a fekete-fehér színkombináció a jellemző.

Visszafogottabb, sötét színű ruhadarabokkal is találkozhatsz az összeállításban. A fekete és a sötétkék kreációk a sötét tónus ellenére könnyedek, finomak és nőiesek, itt-ott futurisztikus elemekkel fűszerezve.

A DKNY 2014-es elő-őszi kollekciójában a kiegészítők kevésbé hangsúlyosak: a lábbeliket nem nagyon variálták, egyetlen saruszerű, magas sarkú szandállal dolgoztak. Az összeállítás összességében változatos, illetve hétköznap is hordható ruhákat tartalmaz.

  • Megosztás:
hirdetés