Hazánkban még nincs nagy kultúrája a sportosan elegáns stílusnak. A férfi vonalon már kialakulóban van egy egészen jó koncepció, de a nők többsége szereti teljesen egyértelművé tenni a megjelenését könnyed átmenetek és laza mixelgetések nélkül: az öltözékük tehát vagy minden elemében sportos, vagy maximálisan nőies, a kettő ötvözése pedig csak a mindennapos farmeres viseletekben, illetve a szélsőséges alternatívákban mutatkozik meg. A Juicy Couture tavaszi kollekcióját csak azért szeretném bemutatni nektek, mert rám kifejezetten inspirálóan hatott az alapelképzelésük.

Sajnos itthon nem elérhető ez a márka, ám felesleges ezen keseregni, hiszen nem annyira különlegesek és egyediek a cuccaik, hogy nálunk ne lehetne hasonló kreációkra bukkanni az üzletekben. Engem csupán az fogott meg a vidám lazaságot sugalló összeállításaikban, hogy nem afféle kirívó, csajos lezserséget közvetítenek, mint a nyolcvanas évekből táplálkozó trendek, de a szimpla farmeres, bőrdzsekis és tornacipős elgondoláson túl mégis valamivel többet nyújtanak.

A sportos elegancia átmeneteit érzékelteti az amerikai Juicy Couture, amit szerintem érdemes stílusinspirációként befogadni, különösen ilyenkor, tavasszal, amikor a szabadba vágyódva még fontosabbá válik a komfortos öltözék, és az ember nem szeretne nagyon bonyolult stílusokba gabalyodni, de a nőies kisugárzásától sem szívesen válna meg.

  • Megosztás:
hirdetés