A bokanadrág vagy 7/8-os nadrág éppen reneszánszát éli, szinte már nem is kapni olyan gatyót, ami normál hosszúságú lenne. Bár ez egy csinos viselet, ami kiemeli a bokát, könnyen úgy tűnhet, mintha a mosásban összement volna a pantalló. Megmutatjuk, hogyan lehet ezt az érzést kiküszöbölni.

Bokanadrág viselése

A bokanadrágot célszerű magassarkúval hordani, mert ez hosszabbnak – és kecsesebbnek – mutatja a lábfejet, így a nadrág is valamivel hosszabbnak tűnik. Ettől nincs olyan érzése tőle az embernek, mintha kinőtte volna.

Ha nem kedveled a mindennapokban a magassarkút, akkor lapossal is hordhatod a bokanadrágot. De ebben az esetben ügyelj rá, hogy valamilyen különleges megoldást alkalmazz a száron – például hajtsd fel, ölts rá egy darabka csipkét, vagy válassz olyan stílust, ami alul mintás. Így hamar kiderül, hogy a nadrág szándékosan ilyen hosszúságú.

A bokanadrágból is választhatsz boyfriend fazont, ez sokkal lazább éppen emiatt elbírja a kicsit rövidnek tűnő hosszt. Ezt szintén viselheted felhajtva, magassarkúval, vagy akár tornacipővel is.

  • Megosztás: