– Nincs mit veszítenem, csak szórakozásból csinálom – nyilatkozta a Numéro Tokyonak Alexa Chung, a britek első számú kedvence, aki éppen saját kollekciót tervez, és nehéz is lenne ezzel vitatkozni.

Alexa egyelőre tévedhetetlennek tűnik, ha divatról van szó, nem véletlen, hogy az Elle magazin a világ legjobban öltözött nőjének választotta a főállású hírességet és tévébemondót.

– Manapság az ismert emberek világában senki nem hiszi el nekem, hogy tényleg én tervezek, pedig minden rajzot én csináltam. Szóval, ha béna lesz, mondhatom, hogy semmi közöm nem volt hozzá, ha tényleg jó sikerül, pedig csak annyit: itt vannak a vázlataim, az egész az enyém!

Noha az ügynöksége szerint Alexa csak a tervezés legelején tart, a stíluskirálylány valószínűleg nem tétlenkedik, ha már ekkora felhajtást kerekített a bejelentésével, főleg, ha kedves barátja, Karl Lagerfeld is ellátja egy-két tanáccsal. Addig is marad a találgatás, hogy Alexa hány tipikus stílusjegye fog visszaköszönni a kreációkon. A sötétkék, a csíkok, a nemezkalap, a kerekített gallér? Kérem, tegyék meg tétjeiket!

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés