Akár esik a hó, akár nem, a divat előrejelzése szerint mindenképp fehér telünk lesz, hiszen máris túlsúlyban vannak a hófehér, vajkrém- és tejes árnyalatok az üzletek polcain. Bár a fehér minden szezonban jelen van a trendekben, eddig nem divatszínként, hanem semleges társtónusként működött csupán a háttérbe húzódva, illetve inkább a tavaszi színvilágba passzolt bele üdítő frissességével. Mivel latyakos időben meglehetősen kényes árnyalat, az őszi-téli szezon eddig mellőzte, vagyis csak a pulóvereknél vette elő lágyságát.

Most azonban a monokróm, fehér öltözettől sem idegenkedtek a tervezők, a minimál irányzaton belül pedig a fekete-fehér sikk hódít. A fehér praktikus ugyan, mert minden szín illik hozzá, mégsem egyszerű a kedvére tenni: finomsága miatt szinte megköveteli, hogy tisztelettel bánjanak vele, máskülönben megbosszulja az ellene elkövetett divatvétket. A fehér nadrág például most trendi darabnak számít, de a fehér farmer inkább nyári viselet, mely nem mutat jól szövetkabáttal.

Helyette válassz fehér pantallót rugalmas, pamutos anyagból, melyhez jól passzolnak a pihe-puha, kötött pulóverek és az elegánsabb lovaglócsizmák. Amennyiben a fehér nadrág mellé fekete csizmát rendelsz, arra törekedj, hogy az öltözéked semleges árnyalatokból álljon, mert a vibráló színek olcsóvá tehetik az összhatást: sajnos nem egyszer előfordul, hogy a fehér nadrág, fekete csizma kombinációba becsúszik egy piros pulóver, melytől az egész szett télapósnak tűnik. A tervezők úgy alkalmazták a fehéret, hogy létrejöjjön egy légies, könnyed, finom és nőies varázslat, mely a hétköznapokon is elegáns, üde hatást kelt.

  • Megosztás:
hirdetés