A divatbemutatókon a modelleknek az eredeti tervek szerint nagyon fegyelmezetten kellene végiglejteniük a kifutón, de van, amikor ez nem jön össze.

Az extra magas sarkú cipő vagy a pillanatnyi egyensúlyvesztés kínos pillanatokat eredményezhet – ami egy szempillantás alatt az interneten landol videó formájában.

Modellek bakijai

Nem szép dolog kinevetni a másikat, de vannak helyzetek, amikor lehetetlen visszafojtani a mosolyt. Igaz ez azokra a bakikra is, melyeket a kifutómodellek tudnak produkálni: egészen elképesztő, hogy hányszor el lehet esni pár méteren belül, ugyanabban a magas sarkú cipőben. 

Nemcsak a móka és kacagás céljából hasznos megnézni azokat a videókat, melyek a modellek melléfogásait – vagy -lépéseit – örökítik meg, de emberközelibbé és szimpatikusabbá is teszik a kifutólányokat, akiket legtöbbször csak merev, beállított körülmények között láthatsz. A reakciójukat is érdemes figyelni: van, aki elneveti magát, de olyan is akad, aki hideg profizmussal továbbsétál.

Az internetes videómegosztók gyűjtőhelyévé váltak a fail compilation videóknak, vagyis baki-összeállításoknak. Ahogyan számos más témában is mókás felvételekre bukkanhatsz, a kifutómodellek kínos pillanatait is megtalálhatod közöttük. Íme, a legjobbak.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés