Lana Del Rey-t szereti a kamera, különleges retró stílusa számos magazint megihletett már. Tavaly a H&M nyári kollekcióját reklámozta, ám ott sem kellett nagyon eltávolodnia önmagától. A legtöbb stylist inkább a Lana által hozott koncepcióra épít, nagy változtatásokra még senki nem vette rá az énekesnőt. Bár a GQ férfimagazin egyszer már megszabadította az alsóneműjétől, még pucéran is fixen tartotta magát a retró dívás megjelenéshez, hiszen a külleméért személyes stylistja, Johnny Blueeyes felelt.

A Numero Tokyo magazin szintén Lana bájosan szexi kisugárzására épít, ám a hűvös, szomorú szemű díva helyett inkább álmodozó mangalányként jeleníti meg őt az idei márciusi számában. A festett háttér a japán rajzfilmek világát idézi, és főként romantikus ruhákban pózol az énekesnő, de valójában itt is szabadon tudja hozni a saját stílusát.

A stylist, Miranda Almond a Chanel, a Prada, a Valentino, illetve Roberto Cavalli tavaszi kreációiból válogatott össze egy színes, ártatlan repertoárt a fotózásra, melynek darabjai Lana Del Rey bármelyik videoklipjében szerepelhetnének. Anna Cofone sminkmester ábrándos babaszemeket varázsolt az énekesnőnek, Pamela Cochrane pedig a kislányosan bájos, romantikus hangulathoz igazította Lana frizuráját. A divatfotókat Mariano Vivanco készítette.

  • Megosztás: