Jennifer Lawrence még nincs 25 éves, de már szinte mindent elért az életben, amit el lehet, és közben sikerült nagyon emberinek maradnia. Oscar-díjas színésznő, szerepel az egyik legnépszerűbb és legtöbb bevételt hozó filmben, emellett pedig évek óta a Dior egyik arca. Nem véletlen, hogy minden vörösszőnyeges eseményen a francia divatház kreációit viseli. 

Jennifer Lawrence rúzst reklámoz

Eddig a Dior-táskákat reklámozta, de most a Dior Addict-rúzs reklámarcának is őt kérték fel, amire persze igent mondott. 

Nem klasszikus hirdetést láthatunk a színésznővel, csak egy képet egy szép nőről, a rúzs egyáltalán nem kerül előtérbe a fotón. Már korábban is operáltak ezzel a Dior Bag kampányában, ahol inkább Jennifer Lawrence-et mutogatták, és nem a táskákat, akik háttérszereplőként tűntek fel a fotókon.

Most nagyon figyelt a cég, hogy ne érhesse szó a ház elejét, korábbi kampányaikban ugyanis meglehetősen bőségesen alkalmazták a Photoshop kínálta lehetőségeket, és a színésznőt is sokan támadták, mert korábban ő maga is kiállt a természetesség mellett.

  • Megosztás: