Az idei nyár és fesztiválszezon egyik újdonsága volt a fényes ékszertetoválás, amit a legtöbben a karukon, az ujjaikon vagy a nyakukon viseltek. Augusztus végével azonban eljött az idő, hogy lekerüljön a minta, ami talán már meg is kopott.

Ám ez nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik, a csillámos matrica ugyanis ragaszkodik a bőrhöz, ráadásul a dörzsölés hatására atomjaira hullik, és lehetetlennek tűnik megszabadulni tőle. Mutatjuk, mi segíthet!

Így távolítsd el!

Talán mindenkinek a sima szappanos, meleg vizes módszer jut eszébe elsőre, ám sajnos nem biztos, hogy célravezető, mert a strapabíró ékszertetoválást pont úgy tervezték, hogy vízálló legyen. Ehelyett inkább próbálkozz napvédő spray-vel, vagy más olajtartalmú, bőrkímélő kozmetikummal.

Vidd fel a kencét a mintára, és hagyd rajta egy-két percig, mielőtt bármit is csinálsz. Ha letelt az idő, fogj egy papírtörlő kendőt, és finoman, de határozottan dörzsöld le a tetoválást! Ha nem jön le elsőre, fújd be ismét, hagyd állni, majd törölgess, és ezt ismételd, amíg teljesen el nem tűnik.

Ha ugyanoda szeretnél egy friss ékszertetoválást tenni, először alaposan mosd le a bőrt szappannal és melegvízzel, hogy eltűnjön róla a kozmetikum, és megfelelően tapadjon a matrica. Fényes tetoválásokat a FeminaShopban is találsz, kattints ide, és nézelődj!

  • Megosztás:
hirdetés