Korábban már írtunk bloggerekről, és a sminkek után úgy gondoltuk, olyanokat válogatunk össze, akik nemcsak ecsettel a kezükben mutatnak jól, hanem lejjebb ásnak, és azzal is foglalkoznak, hogy mit ajánlanak a gyártók bőrápoláshoz, és nemcsak smink-, de hajápolási tippeket is megosztanak.

Értelemszerűen itt magyar blogokat válogattunk össze, hiszen nem biztos, hogy hasznos értesülni a legújabb Párizsban kapható arcápolókról, sokkal jobb, ha a dm kínálatát is letesztelik a lelkes bloggerek. Hazai fronton is a sminkes blogok vannak túlsúlyban, de azért akad olyan is, ahol ennél tovább mennek.

Krémmánia

Akit egy kicsit is érdekel az arcbőre, a fiatalsága, az, hogy mit ken magára, biztos, hogy találkozott már a Krémmániával. Itt rengeteg kozmetikum részletes összetevői fent vannak, másrészt a felhasználók véleményezhetik az adott terméket, ami igencsak nagy segítség, és talán abban is segít az embernek, hogy felesleges kozmetikumokat vásároljon. A blog legjobb része mégis az, ahol a szerzők lerántják a leplet a kozmetikai ipar kis piszkosságairól, például, hogy azért, mert valaminek a nevében ott szerepel, hogy nature, még nem biztos, hogy jót tesz a bőrnek, hogy melyek azok az anti-aging hatóanyagok, melyek jó drágák, de semmit nem érnek, és persze azt is megtudhatjuk, hogy mi az, ami valóban jó, ha benne van a ránctalanító krémben, de a bőrápolási alapismeterekkel is érdemes megismerkedni, és többé nem esel hasra, mert egy krém enzimet tartalmaz. A blogon könnyű navigálni és keresni a kozmetikumok között, a dizájn letisztult és egyszerű, tényleg a termékek vannak fókuszban.

Citromhab

A név hallatán könnyű édesség jut az eszünkbe, és ez tökéletesen illik a blogra, olvasmányos, a kozmetikumokon kívül divattal is foglalkozik a szerző, de rengeteg körömfestési ötletet is meríthet az olvasó. Kellemes, vízfestményre hajazó dizájn veszi körbe a csajos tartalmat. A klasszikus teszteken és beszámolókon kívül érdemes megnézni a kreatív kedd bejegyzéseket is, melyek nemcsak a citromhabon, de számos magyar beauty blogon megtalálhatók. A dolog lényege, hogy a hazai bloggerek egy adott tematika szerint sminkelnek, érdekes végignézni, ki hogy készítette el.

Citromhab blogján a napi outfit bejegyzést is érdemes megnézni. Ahogy első ilyen posztjában írja, nehéz volt a nagyközönség elá állnia, és aggódott, hogy mit fognak szólni a testsúlyához. A visszajelzések azonban, úgy tűnik, nagyon pozitívak, hiszen azóta is lelkesen posztol magáról egész alakos fotókat.

Beauty Junkie

Maggie oldala olyan, mint egy divatmagazin, letisztult, szép nagy képekkel és remek tartalommal, divatról, sminkekről, arcápolásról. Mindent megtalálhatsz a blogon, ami a nőként könnyed kikapcsolódást jelenthet, ha pedig odavagy a körömlakkokért, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni a beautyjunkie.hu-ra. A divat rovatban is el lehet tölteni az időt, a jó stílusérzékkel megáldott blogtulajdonos saját szettjeit mutatja be, inspirációnak mindegyik fotó tökéletes, de az oldalról továbbmehetsz Maggie lookbook oldalára is, ami a fashionistáknak fontosabb, mint a facebook.

Természetesen nem hiányozhatnak a terméktesztek sem, inkább sminkek szerepelnek a palettán, de arcápolókról is találhatsz beszámolót, és biztos lehetsz benne, hogy elfogulatlan véleményt olvashatsz.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés