Lehet, hogy minden összetevője ott lapul a konyhádban, így már csak ki kell keverned a pakolást. Gyönyörűen megtisztítja a pórusokat, és ragyogóvá teszi a bőrt.

Caro Losada szépségblogger minden receptet kipróbál, ami az interneten kering, és jól hangzik. Követői már megúszhatják rossz tapasztalatok nélkül, hiszen csak azt tölti fel Instagram-fiókjába, amit hasznosnak talál, és érdemesnek tart a megosztásra. Rövidke videójában az arcpakolás készítésének egész metódusát láthatod, és az eredményen is elámulhatsz!

A zöld tea csökkenti a bőr zsírosságát, megszünteti a gyulladásokat, illetve kiválóan méregteleníti a sejteket. Ráadásul serkenti a bőr megújulását, késlelteti a ráncképződést, és összehúzza a pórusokat.

Így készítsd el a zöld teás arcmaszkot!

Hozzávalók:

  • forró víz
  • 3 filter zöld tea
  • ½ csésze tej
  • 1 tasak zselatin

A forró vízbe áztasd bele a teafiltereket, mintha csak teát készítenél. Közben a tűzhelyen forrald fel a tejet, és add hozzá a zselatinport. Keverd össze az egészet a teáskanálnyi zöld teával. Majd tépd fel a filtereket, és tartalmukat szintén öntsd bele a tálba. Várd meg, míg kihűl a kotyvalék, azután egy tiszta sminkecset segítségével kend fel az arcodra. Nagyjából húsz percig hagyd a bőrödön, amíg a zselatin teljesen megköt rajta.

  • Megosztás:
hirdetés