Nyár előtt mindenki szeretné magát formába hozni – ilyenkor már nem lehet halogatni a fogyókúrát és narancsbőrirtást -, a bőrmegújítás leggyorsabb módja pedig a testradír használata. A sós vagy cukros radírok eltávolítják az elhalt hámsejteket, és puhává teszik a bőrt.

Testradírteszt

A testradír akkor jó, ha tényleg tisztít, és alaposan át lehet vele dörzsölni a bőrt. A testradíros tusfürdőknek éppen ezért nem sok értelmük van, mert a dörzsölő részecskék nem érvényesülnek. Éppen ezért az olajos-cukros vagy sós radírokat kedvelem. Az Organique márka Botanic Garden vonalának lime-os-maracujás testradírja tökéletes nyár eleji termék, friss és finom illata van. A zöldes krém jó sok cukorral elég dörzsölősnek nézett ki már első látásra.

A massza könnyen eloszlatható, és nem esik szanaszét, amit néhány más radírnál tapasztaltam, és azért idegesítő, mert az ember nem a kádat akarja leradírozni. Szóval szépen egyben marad, és kenhető a benne található olajnak köszönhetően.

A radírozó hatás tökéletes, bár lehet, hogy van, aki kicsit erősnek tartja majd, én azt szeretem, ha alaposan megtisztítja a bőrömet a peeling. A radírból sajnos elég sok kell, egy alkalommal a 250 ml-es tégely egyharmadát elhasználtam, ami nem lenne gond, de a termék nem három forint, hanem hatezer körül kapható.

A cukorszemcséket könnyen le lehet mosni, az olajos rész viszont megmarad a testen, ami kifejezetten jó, a szójaolaj remek bőrápoló. Zsírosabb bőrűek éppen ezért megspórolhatják a testápolózást. Ha valakit zavar az olaj, tusfürdővel természetesen megszabadulhat tőle.

A testradír használata után a bőröm puha lett, a felszíne abszolút egyenletes. A testradír illata is érződik egy ideig, igaz, nem kentem rá testápolót, mert nem éreztem szükségét. A cukorszemcséknek köszönhetően fokozza a mikrokeringést, ami jót tesz a bőrnek, de természetesen nem tesz csodát egy használattal senki narancsbőrével. Az Organique terméke vegán, magyarán nincs benne állati összetevő, az összetevők nagy része természetes, így biztonsággal lehet használni.

  • Megosztás:
hirdetés