Nyáron néz ki a bőr általában a legjobban, és nemcsak azért, mert ilyenkor barna lesz. A napfény a legtöbb bőrprobléma látható tüneteit csökkenti, és a strandolás után gyakrabban használunk testápolót is. Ha szeretnéd, hogy egy picit még jobb formában legyen, akkor készítsd el ezt a testradírt, ami után már nem kell krémezni sem a bőrt.

Aloe verás testradír

A testradírok általában olaj alapúak, melyek ápolják a bőrt, és valamilyen mértékben hidratálják is, hiszen nedves bőrön kell őket alkalmazni, de a nyár végi vízhiányos bőrállapotra jobb valami mást is használni. Az aloe vera igazi csodaszer, ha bőrhidratálásról van szó. A következő keverékkel nem csak az elhalt hámsejtektől szabadulhatsz meg, de rögtön ápolod is a bőrt.

Hozzávalók:

  • 1 rész aloe vera zselé
  • 3 rész finom szemű kristálycukor
  • 1 rész joghurt
  • 1 rész növény olaj

A hozzávalókat frissen keverd ki, csak annyit kell tenned, hogy összekevered őket. Ne aggódj, ha nem kapsz homogén masszát, a bőrre felkenve kellőképpen összekeveredik majd. Ezt a testradírt nem szabad eltenni későbbre, a cukor ugyanis feloldódik benne. Nedves bőröd alkalmazd, alaposan dörzsöld át vele a tested, majd mosd le. tTermészetesen használhatsz utána testápolót, de nem szükséges.

  • Megosztás:
hirdetés