Napról napra egyre sokkolóbb hallani és látni, mennyi növény és állat pusztul el a tavaly szeptember óta tartó ausztrál bozóttüzekben. Félelmetes belegondolni, mekkora pusztítás megy végbe a természetben, így egyre nagyobb a globális összefogás a térség megmentésére. A sorba a Lush is beállt, akik egy külön alapítványt is létrehoztak a vadon élő állatok és azok természetes élőhelyét védő szervezetek támogatására.

hirdetés

A Lush alapítványi támogatásához te is csatlakozhatsz

„A Bush Animal Found egy olyan nemzetközi kezdeményezés, amellyel a közösségi támogatásból működő szervezeteket támogatjuk”- nyilatkozta Peta Granger, a Lush ausztrál és új-zélandi igazgatója. Eddig nagyjából egymilliárd állat pusztult el a bozóttüzekben, akik megmentéséért az önkéntes állatmentők és az ausztrál hatóságok nap, mint nap küzdenek. Az ő munkájuk elismeréseként a Lush, All The Wild Things néven hozta forgalomba limitált kiadású, exkluzív, koala formájú szappanát, aminek a megvásárlásából befolyó összeg az állatmentő csoportokat támogató Bush Animal Found alapítványba kerül.

A szappan január-29-től kapható minden magyarországi Lush üzletben és a webshopban. A szappan a Lush népszerű, Outback Mate nevű termékének extra limitált számú változata, ami többek között eukaliptusz-, kókuszdió- és citromfűolajat tartalmaz.

Amellett, hogy a szappan értékes összetevőinek köszönhetően a bőrödet is kényezteted, megvásárlásával az élővilág megmentéséért is sokat teszel. Hidd el, meg fogja köszönni.

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés