Mindenki hosszú szempillákra vágyik, de csak keveseknek adta meg a természet. Ám nem kell drága csodaszer ahhoz, hogy végleg eldobhasd a műszempillát!

A műszempillának nagy keletje van, hiszen minden nő dúsabb, hosszabb és erősebb pillákra vágyik. Vannak, akik kifejezetten unják már a szálakat összeragasztó spirálozást, de szerintünk a műpillák felragasztása sem jobb elfoglaltság. Nem mindenki olyan ügyes, hogy pillanatok alatt felapplikálja a helyére, pontosan úgy, ahogy azt kell, így vannak, akik eleve meg sem próbálják, mert előre tudják, csak szerencsétlenkedés sülne ki belőle.

Ám nemcsak művi úton lehet felturbózni a pillákat, ugyanis akadnak olyan szérumok, melyek valamelyest meggyorsítják a szálak növekedését. Otthon is kikeverhetsz ilyen kencét, ráadásul olcsón, egyszerűen, csupa természetes alapanyagból. Az összetevőkből nem kell sok, a megmaradt termékeket pedig más szépségápolási receptekhez is felhasználhatod, biztos, hogy egyik sem vész kárba. Az alábbi keverék ugyan nem hat azonnal, de a türelem meghozza gyümölcsét.

Gyógyszertárakból is beszerezhető összetevők:

  • ¼ aloe vera gél – hosszabbítja a szempillákat
  • ¼ ricinusolaj – erősíti és dúsítja a szálakat
  • ½ E-vitamin-olaj – gyorsítja a növekedést
  • 1 tiszta üvegcse

Bármekkora az üvegedényed, a felét töltsd meg E-vitamin-olajjal. Az üvegcse másik felébe egynegyed rész aloe vera és egynegyed rész ricinusolaj kerüljön. Alaposan mosd meg egy régi szempillaspirál keféjét, azzal vidd fel a szérumot a pilláidra, mintha festenéd őket. A felesleget mindig húzd le a keféről, nehogy a szemedbe csöpögjön. Alkalmazd esténként, lefekvés előtt, és körülbelül egy hét múlva már látni fogod az eredményt.

  • Megosztás:
hirdetés