A legújabb őrület a bársony manikűr, de, mielőtt bemutatnám, vess egy pillantást a kaviár-manikűrre, ami hozzánk – valószínűleg az alapanyaghiány miatt – még nem gyűrűzött be, de a külföldi szépségblogok tele vannak vele. Itthon sem elérhetetlen,  az internetről könnyen megrendelhetőek a kis bogyók, melyeket aztán a körmödre kell applikálni. A brit Ciaté cég tavasszal dobta piacra kaviármanikűr-készleteit, nem éppen olcsón, 18 fontot kóstál a két lakk és az egyszínű gyöngy, ha innen szeretne rendelni valaki, mert Magyarországra is szállítanak, akkor erre számoljon még rá 17 fontot.

Lényegesen olcsóbb az Ebay-ről megrendelni a bogyókat, speciális lakk ugyanis nem kell hozzá. Színenként általában két euróba kerülnek, és jóval több színvariáció található itt, mint a Ciaté oldalán, melyeket aztán keverni is lehet.

A kaviár-manikűrhöz nem kell nagy kézügyesség. Miután felvitted a második réteg lakkot is, szórd rá a gyöngyöket, majd óvatosan nyomkodd bele őket a lakkba, végül a köröm végén fixáld színtelen lakkal az egészet, így onnan sem pattogzanak majd le. A legegyszerűbb, ha azonos színű lakkra teszed a gyöngyöket, de lehet kísérletezni is.

  • Megosztás:
hirdetés