Szinte minden reklámblokkban találkozni egy olyan szuperhatékony szempillaspirállal, ami nem csupán dúsít, de 3D-s pillákat varázsol, hosszítja azokat, és jóformán önálló életet él. Nem állítjuk, hogy ez parasztvakítás, az azonban biztos, hogy egyetlen szempillaspirál sem képes ezt mind egyszerre kivitelezni.

Ha azt szeretnéd, hogy a szempilláid dúsak és hosszúak legyenek, annak egy módja van csak: ricinusolajjal kell őket ápolni. Eláruljuk, hogyan!

Ricinusolajos szempillaápoló

Igéző tekintetre a következőképpen tehetsz szert. Egy régi szempillaspirál keféjét alaposan mosd le, ne maradjon rajta festék. Mártsd bele a ricinusolajba, és este, lefekvés előtt kend át vele a szempilláidat, mintha csak spiráloznál. Érdemes akár két-háromszor is átmenni az egészen, hogy az olajból mindenhová kerüljön.

Egyre ügyelj azonban, ha a szemedbe megy a természetes csodaszer, az szörnyen csíp, ezért vigyázz, nehogy belecseppenjen.

A ricinusolaj kondicionál és ápol, elősegíti a szőrnövekedést, így nem meglepő, hogy évszázadok óta használják már ilyen céllal. Ha egy hónapig minden este használod, láthatod majd a hatását.

  • Megosztás:
hirdetés