Akinek göndör van, az egyeneset szeretne, akinek egyenes van, az pedig minimum hullámosat. Mi, nők már csak ilyenek vagyunk, ha a hajunkról van szó, ennek érdekében pedig bármilyen eszközt bevetünk, legyen szó káros dauerről vagy éppen hajvasaló használatáról.

Most azt mutatjuk meg, hogyan tudod a hajvasalót göndörítésre használni, de, ha a képet nem találod kielégítőnek, alul olvashatod az instrukciókat is.

Hajgöndörítés hajvasalóval

A hajba hullámokat varázsolni hajvasalóval szinte egyszerűbb, mint a klasszikus módszerrel. Ugyanis itt nincs szükség hosszas várakozásra, hogy a haj felvegye a forró sütő ívét, egyszerűen a kézmozdulat segítségével belerajzolhatod a hullámokat a tincseidbe.

Egyszerűen fogj egy tincset, és a hajtövektől úgy egy fél arasznyira csíptesd rá az eszközt a hajadra. Emeld fel a hajadat a végénél fogva, csavarj rajta egyet, hogy hurok képződjön a vasalón, és egyszerűen csak kezdd el lassan lefelé húzni a vasalót. Amikor a végére érsz, egyszerűen húzd ki a hajadból, és voilá, kész is a végeredmény, ahogyan a fenti képeken is láthatod.

  • Megosztás:
hirdetés