Mindegy, hogy hosszú vagy rövid, a bob fazon a legdivatosabb idén, és ez így lesz 2018-ban is. A hajszínnél pedig lényegesebb a festés technikája, amit a fodrász használ.

Minden évben előre megjósolható, hogy melyek lesznek a legnépszerűbb hajszínek, most azonban nem az árnyalatokra, hanem a hajfestési módokra helyez hangsúlyt a divat. Az ombre tónusok továbbra is toplistásnak számítanak, ám sokkal finomabb és gazdagabb színátmenetekkel dolgoznak a fodrászok.

Újabban képbe került egy új ombre hajfestési technika, a balayage, mely egy szín sokféle árnyalatát vonultatja fel a frizurában: a hajtövektől a hajvégekig világosabb és sötétebb tónusok váltják egymást, méghozzá fokozatosan, szinte egymásba olvadva. Ez a festési technika sokkal gazdagabb, intenzívebb, élettel telibb színélményt ad, sőt, optikailag dúsabbá varázsolja a frizurát.

Ami a fazonokat illeti, a bob lesz a befutó, az egészen rövidtől a hosszúig haladva, szinte mindegyik szuper választás lehet 2018-ban. Vékony szálú hajhoz jobban passzol a rövid verzió – amit tarkóig felnyírathatsz -, tömöttebb, vaskosabb tincsekhez pedig a félhosszú bob frizurákat ajánljuk. A hideg-meleg színtónusokkal kedved szerint játszhatsz, használd ki, hogy a színskála teljes egészéből válogathatsz!

  • Megosztás:
hirdetés