Sajnos még mindig nagyon sokan azt gondolják, hogy a lánybúcsún csak a vetkőzős fiú ér valamit, pedig sokkal több kiaknázatlan lehetőség van – és kell is, hogy legyen – ebben az eseményben.

A jövendőbeli feleség megérdemel egy olyan estét, amin őt ünneplik, és amin kitombolhatja magát, mielőtt kimondaná a boldogító igent – természetesen a tombolást nem a szó szoros értelmében gondoljuk. Következzenek a legjobb lánybúcsús játékok!

Eladólány

Az egyik legjobb játék, amikor a menyasszonynak valamit árusítania kell – lehet ez cukorka vagy akár óvszer is -, de persze nem ingyen. Meghatározott összegért kell túladni a dolgokon, sőt, meghatározott összegben kell teljesítenie a feladatot, máskülönben büntetés jár neki, például szerelmes üzenetet kell írnia a párjának azokból a szavakból, amit kitaláltok a számára.

Mennyire ismeri a párját?

Ha van időd rendesen előkészülni, érdemes férjismereti teszteket keresni a neten, majd megkérni a vőlegényt, párja tudta nélkül töltse ki az általad kiválasztottat. Az ara csak a lánybúcsú napján szembesüljön a kérdéssorral, és meghatározott idő alatt töltse ki kérdőívet. Mikor elkészült, vedd elő a vőlegény listáját, és fennhangon beszéljétek át, mit sikerült eltalálni, és mit nem.

A rossz válaszokért természetesen itt is büntetés jár – például innia kell az italából, vagy, ha ez nem lehetséges, mert mondjuk babát vár, akkor toboroznia kell tíz ismeretlen pasit egy közös fénykép erejéig.

Felelsz vagy mersz?

Erről a játékról mindenkinek valamilyen osztálybulis élmény ugrik be elsőként, pedig a felelsz vagy merszet akár felnőttként is lehet játszani, természetesen pikánsabb kérdésekkel és ehhez mérhető büntetésekkel. Ha az ara nem szívbajos, nyugodtan lehet egészen arcpirító kérésekkel is felé fordulni, így lesz csak igazán izgalmas a játék.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés