A lánybúcsú általában a társaság közös elhajlásáról szól, ahol bizony az alkohol is előkerül, és sokszor olyasmit is bevállal a menyasszony, amit egy átlagos buliban sosem tett.

Ha viszont az ünnepelt már kismama a parti idején, visszafogottabban kell búcsúztatni a lányságot, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne szórakoztató az egész. Adunk néhány ötletet, ami segít a szervezésben, és a lánybúcsú nem fordul át babaváró buliba.

Szórakoztató játékok

Érdemes különböző feladatokat kitalálni, de az ivós játékok itt most nem működnek. Egész estés program lehet például, ha összeállítotok egy vicces kérdéssort a vőlegényről és az ifjú pár kapcsolatáról, melyet előtte a leendő férjjel is egyeztettek, hogy meglegyenek a helyes válaszok, és lehet, hogy még ötleteket is kaptok tőle. A rossz válaszért büntetés is járhat, például olyan kártya, amit a vőlegény beválthat egy különleges vacsorára, masszázsra vagy ilyesmire.

Ha a menyasszony kreatív, írathattok vele verset is a párjáról, a kapcsolatukról vagy a házasságról. Nehezíthettek a feladaton, ha előre megadtok mókás szavakat, amelyeknek szerepelnie kell a költeményben. Persze besegíthettek a vers megírásába is, amit az ünnepelt – akár telefonon – a vőlegénynek is felolvashat.

Aláírásgyűjtés

Ha szép idő van, és szívesen sétáltok, keressetek egy forgalmas helyet, szólítsatok meg embereket, és írassatok alá velük egy petíciót. Ehhez különböző vicces témákat választhattok, ilyen lehet például a „Támogatom, hogy XY férjhez menjen”.

Fotózás

Érdemes előre megbeszélni a vendégekkel a költségeket, és, ha úgy határoztok, hogy senkinek nem gond, befizethettek egy közös fotózásra is, ahol az ünneplő csapatról és a menyasszonyról külön is készülnek képek. Ez nemcsak szórakoztató, de maradandó és kézzel fogható emlék lesz mindenkinek.

  • Megosztás:
hirdetés